Hairtalk med Moroccanoil

For noen uker tilbake var jeg så heldig og fikk tilbringe en dag med Moroccanoil og deres ambassadør Antonio Corral Calero. Antonio er en av de ledende hårstylistene i verden og har gjort kreasjoner for blant annet Temperley London og Kristian Aadnevik. Antonio viste meg hvordan jeg enkelt kunne lage fine og trendy frisyrer inspirert av elementer fra
catwalken. Frisyren Antonio lagde var et enkelt oppsett av håret hvor han valgte å bruke fløyelsbånd for å rocke opp en ellers avslappet og fin hverdags look.

Ettersom jeg er veldig glad i å teste ut nye farger og frisyrer har håret mitt virkelig fått gjennomgå den siste tiden. Etter mange runder med bleking sa håret mitt stopp og det røk tvers av. Etter gode tips fra Antonio har nå håret mitt blitt utrolig sunt og fint. Kvaliteten på håret mitt har blitt betraktelig mye bedre i etterkant av innspillingen. Den store favoritten er Moroccanoil Restorative Hair Mask som er en gjenoppbyggende hårmaske. Den har jeg i håret 5-7 minutter én til to ganger i uken. Trodde denne skulle bli for tung for håret mitt, men det ble den altså ikke. Denne er rett og slett gull å ha i dusjen om håret ditt er slitt og trenger en boost.

                   Produktene Antonio anbefalte meg er fra Moroccanoil.

Håper du likte videoen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *