Mine wanties for festsesongen

Vi er på vei inn i party sesongen og det betyr nye kjoler til julebordene! Jeg har plukket meg ut noen av mine wanties og lagt ved tre av mine favoritt produkter å ha i vesken gjennom kvelden. Den røde leppestiften viste jeg dere i noen innlegg tilbake og det en er fryktelig fin. Fant også ut at denne er vegansk, noe som er et stort pluss!
Blush fra Jane Iredale for å gi en fin farge i kinnene. Oribe Texture spray for å holde håret fint gjennom kvelden.

Silke er noe jeg synes er utrolig flatterende og elegant rundt julebordsesongen. Den i rød fra Gestuz er kanskje den jeg sikler mest på akkurat nå. En kjole som kan brukes til så mye og er en klassiker i klesskapet. Mmm! Den fra Gina Tricot er den perfekte varianten å velge om man ønsker en litt mer budsjettvennlig kjole. De tre andre snakker for seg selv. Den svarte fra Holzweiler er bare så sexy at jeg blir helt varm. En litt mer leken og sexy variant fra Lindex med blomsterdetaljer og deilig dyreprint fra Gestuz.

Ønsker deg en nydelig lørdag! Min tilbringes med fine jenter :*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *