Siden sist

Det ble ikke mye til Halloween feiring på denne frøkna i år. Dagene bare løp av gårde forrige uke, jeg rakk derfor aldri å prioritere å ordne kostyme. Droppet rett og slett hele greia. Halloween er egentlig en utrolig kul greie. Liker at det begynner å bli mer normalt i Norge. Det er jo så gøy når folk virkelig kjører på med gjennomførte kostymer. Skal sies at jeg ble ekstremt skremt da «The Joker» kom gående mot meg på byen på lørdagen. Haha, fysj. Helene og jeg endte opp på Angst før vi avsluttet kvelden på Café Sør. Hvorfor jeg ikke har vært på Café Sør på kveldstid tidligere aner jeg ikke, det var så utrolig god stemning, musikk og kule mennesker.

Jeg er sjeldent ute og drikker ekstremt lite, noe jeg for så vidt er veldig stolt over. Hovedgrunnen til at jeg aldri er ute er fordi jeg føler det er mangel på kule utesteder det faktisk går an å danse uten å stå som sild i tønne. Alle har forskjellige hensikter når de drar ut på byen, men for meg er dansing det som teller. Får jeg ikke danset, ja da er kvelden kastet bort.

Apropos dansing, i dag vurderer jeg å sparke meg selv bak og ta min første dansetime på mange år. Har stooore sommerfugler i magen, men samtidig gruer jeg meg ufattelig mye. Når dansing er noe du har drevet med hele livet, og plutselig blir revet bort fra en så blir man nervøs for om man klarer å henge med. Spesielt om klassen allerede er langt på vei med koreografier.

Shit, håper jeg tør. Har hatt lyst til dette så lenge nå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *