Min helg med Adidas

Invitert av Adidas

Har hatt det så ufattelig gøy med fantastiske mennesker i helgen som var. Vi var virkelig en så ufattelig  bra gjeng og jeg kom hjem med så mye inspirasjon at jeg begynte å gråte i telefonen til mamma. Haha. Det sier litt om hvor mye bra mennesker jeg har vært rundt.

Jeg slang sammen en liten snutt fra helgen slik at du kan få et lite innblikk fra dagene i Stockholm!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Så flink du er Pernille❤️😘Snakker jo som du sikkert vet en del med mammaen din, så syntes det er gøy å følge deg! Husker den lille jenta som lagde danse show for hele nabolaget, da jeg var å besøkte dere når dere bodde på GC! Lille, skjønne, uredde jenta! Nå er du en voksen jente akkurat som sønnen min❤️Godt å høre at du har fått mye inspirasjon etter Stockholm turen, for jeg har troen på deg❤️ keep up the good work your pretty girl❤️Varme klemmer fra Heidi 😘