Skin Care – Hormonell akne

Hudpleie er noe jeg finner utrolig spennende. Siden mai har jeg slitt veldig med huden min pga prevensjonen jeg bruker, men pga situasjonen min så er det viktig at jeg går på nettopp denne typen prevensjon. Jeg utviklet rett og slett en form for hormonell akne, noe som er utrolig kjipt ettersom jeg alltid har hatt veldig fin hud. Helsen kommer selvfølgelig først, derfor prøver jeg å gjøre det beste ut av situasjonen.

Skal ikke legge skjul på at jeg har fått mye dårligere selvtillit etter at dette hudproblemet dukket opp. Føler meg ekkel og klumpete i fjeset- og det er kjempe vondt. Etter noen runder med både syrer og det som var merket jeg at problemet faktisk ble verre. Huden ble irritert og betent. Enda jeg ble anbefalt det og at det visstnok skal være det beste for min problemstilling. Den siste tiden har jeg sett Emma S. overalt og jeg fikk en magefølelse som sa at dette var noe jeg burde prøve. Da jeg spurte om jeg fikk teste fikk jeg anbefalt den sensitive varianten. Tenkte da at dette ville gi meg masse kviser og «boble» slik som alt annet, men der tok jeg feil. Det skal sies at jeg fortsatt har kviser, men det har roet seg betraktelig. Hormonelle kviser er virkelig skikkelig jævlig, men rødheter, porer, svarte prikker og talg i huden har blitt SÅ mye bedre. Har bare brukt produktene siden før helgen og merker allerede stor forskjell, så jeg ser virkelig frem til da det har gått et par uker.

Skulle gjerne delt bilder av resultatet, men jeg er ikke komfortabel med det foreløpig.

Et annet hjelpemiddel har vært denne elektriske rense børsten fra Foreo. Denne har jeg vært litt skeptisk til og ikke helt skjønt meningen med, men denne saken har overbevist meg. Huden min blir silkemyk og helt ren (testet med et hvitt håndkle for å sjekke om den klarte å ta all sminke, og det gjorde den jaggu). Den masserer fjeset og er ekstremt god om du har spenninger i panne, kjeve osv. Jeg bruker denne også når jeg har litt vondt i hodet og bihuler.

Kremene til Emma S. lukter så og si ingenting, er lette, men gir MYE fukt. De blir ikke klissete og seige, føler ikke at huden blir tettet igjen. Serumet/oljen er min store favoritt. Rensen er god, skummer godt og har en god lukt. Emma S. skal få et stort pluss for gode priser. Rensen koster 65kr(!!) , og kremene jeg har ligger mellom 250-400kr.

Skal holde dere oppdatert på hvordan det går fremover, but so far so good!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *