The Red

Party-sesongen nærmer seg for fullt og om du er like glad i leppestift som meg så er dette tipset til deg. De fleste må på en skikkelig jakt for å finne den perfekte rød leppestiften. Da jeg satt modell for Oribe Beauty tidligere i år fikk jeg denne godbiten med meg hjem. Den er kald, sitter godt, gir bra med fukt og den gjør ikke tennene gule. HURRA! Det er så utrolig stygt når leppestifter gjør tennene gulere enn hva de egentlig er, derfor får denne et stort pluss i boken.

Usikker på hvor den selges, men mener å huske at Gevir har endel av beauty produktene til Oribe i sine salonger.Er det en annen ting jeg virkelig har fått sansen for er det rød øyenskygge. Jeg testet ut en palett fra Youngblood som heter Desert dreams. Der finner du en rødtone som er døds sexy. Den får øynene mine til å poppe, men samtidig er den ganske naturlig. Denne kan jobbes både sterkere og svakere slik at den passer alle anledninger.

Ønsker deg en nydelig torsdag !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *