Move your Lee

Jeg kommer aldri til å glemme da jeg fikk min første ordentlige jeans. Den var fra Lee og jeg var kanskje 8 år og var på shopping med mamma på JC. Det var ikke ofte jeg fikk merkeklær på den tiden, så jeg husker hvor stas det var når mamma sa at det var et skikkelig bra merke. Siden den gang har Lee vært en stor favoritt, nettopp fordi de er gode på passform og materiale. Det å kjøpe bukser er i mine øyne skikkelig vanskelig, men da jeg gikk inn på Lee i Torggata fikk jeg hjelp av en super flink dame. Hun tittet kjapt på meg og fant riktig størrelse på FØRSTE forsøk. Snakk om å være god på jeans, haha! Hvert fall til meg som er ekstremt kresen når det kommer til bukser.

Denne modellen er en Scarlett Skinny og er lav på livet, noe jeg foretrekker når det kommer til bukser. Scarlett kommer i flere farger, lengder og i high waist for de som liker det.

Ønsker deg en nydelig onsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *