Jeg lever ikke for meg selv

Jeg kom hjem fra yoga for et par timer siden og sitter enda i treningstøy. Jeg er skikkelig på tur om dagen.
Det skal sies at det var godt å puste, lande og roe ned noen hakk. Dette året har uten tvil vært et skikkelig oppryddings år for meg, men jeg merker at jeg vokser veldig mye på alt jeg går gjennom. Det er tøft når ting står på for fullt, men det er virkelig verdt hver eneste tåre og angstanfall i lengden. Jeg prøver å klappe meg selv på skulderen for at jeg stoler på magefølelsen min. Det merkes at jeg har blitt flinkere til å si nei til ting som ikke er ok. Målet mitt ut dette året er å leve for meg selv, ikke for alle andre. Hver dag er virkelig en gave, og det er derfor enda viktigere å gjøre det som er rett for en selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *