May your week be colorful

God søndag!
Helene og jeg sitter hjemme hos meg og har hjemmekontor. Utrolig koselig å jobbe med noen andre for en gangs skyld. Vi har så mange tanker og ideer på hva vi vil gjøre fremover. Det kribler i hele meg!

Søndag er en fin dag å få orden på ting før uken starter for fullt i morgen. Det skal sies at det har vært innslag av julemusikk, klementiner, tørre vitser som kun vi ler av mellom slagene, men hva er vel bedre enn det? Helene er tross alt søsteren jeg aldri fikk. Helene er forresten beauty blogger her hos ELLE, så ta en titt innom bloggen hennes her.

Over til noe annet. Jeg har gått skikkelig i høst-fella, dere… Jeg går så og si bare i mørke farger, så da jeg skulle løpe ut døren for å ta bilder så jeg denne jakken lyse opp i skapet. Den er roomien min sin, men den er faktisk bare så sykt lekker at jeg bare måtte låne den. Et ellers kjedelig antrekk kan lett piffes opp med en fargerik jakke. Denne er fra H&M.

Her skal det jobbes videre før hele leiligheten skal ryddes. Det har sett ut som om det har vært en tornado her hjemme den siste tiden. Har rett og slett ikke prioritert å ha det ålreit rundt meg etter operasjonen, men nå skal det bli andre boller. Det har så mye å si på humøret mitt at det er ryddig rundt meg. Begynner å bli voksen kanskje? Hehe.

Ønsker deg en nydelig søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *