Army vibes

Dagen i går løp fra meg. Den startet med Max Factor  på Kolonihagen på Frogner. Deretter var det å dra byen rundt for å gjøre ærender, hjem å kaste seg i dusjen før event med ELLE på Gimle Parfymeri for å se den nye Victoria Beckham x Estée Lauder kolleksjonen. En makeup kolleksjon som ikke var annet enn skikkelig gjennomført og lekker. Som Victoria selv, sterk, sexy og delikat. Senere på kvelden var det tid for premiere av Arif sin nye musikkvideo og hans to nye låter på YME med en haug fine mennesker.

Tre redbull og én brun pøb senere var jeg hjemme og spiste pizza før det var å snorke litt på puten. For dere som ikke vet det, så drikker jeg ikke alkohol, og jeg takker meg selv for det hver eneste gang vi har vært ute på en trall. Hehe.

Etter bildet jeg la ut på Instagram i går fikk jeg endel forespørsler om denne buksen. Den kjøpte jeg på Future Store på Løkka her i Oslo. 

Dagen i dag går til jobb,  det er på tide å rive seg litt i nakken og komme ovenpå etter operasjonen. Etter en fin prat i går fikk jeg motivasjonen jeg trengte. Noen dager så klarer jeg ikke helt å sette ord på hva det er, men det føles ut som verden vi lever i er helt feil sted for meg å være. Alle har vel hatt den følelsen at de på ingen måte passer inn. Det har vært meg om dagen. En vond og kjip følelse, men som jeg vet så er det helt GREIT å være litt annerledes. Annerledes er bra det, sant?

Det er fredag 13. i dag. Tidligere har dette alltid vært en lykkedag for meg, håper det blir det i år også 😉

God helg til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *