SPORTY

Det kribler i hele kroppen etter en god treningsøkt nå og hva er vel bedre enn fresht treningstøy for litt motivasjon? Treningstøy er kanskje det morsomste jeg vet å kjøpe. Godt treningstøy setter virkelig en standard på øktene mine og gjør alt så mye mer gøy. Jeg trener til svetten står alle veier og det er derfor viktig for meg at jeg har på klær som gjør at jeg føler meg komfortabel. Det skal sitte godt, ha god bevegelighet og gjerne fine snitt. Mye farger er ikke helt meg, så jeg foretrekker nøytrale farger og gjerne fargerike sko hvis jeg absolutt skal slå på stortromma.

Her har jeg plukket ut noen favoritter jeg har sett meg ut og som står på ønskelisten til treningsgarderoben min. Mmmm!!

Skoene på bildet er et nytt tilskudd i skofamilien min og som jeg bare tipse om. Med mindre du allerede er kjent med merket.  Merket heter ARKK Copenhagen og jeg har bare en ting å si, det er wow!
Disse fra ARKK og Ultra Boost fra Adidas er virkelig så latterlig gode på foten at jeg nesten vurderer å gi bort alt jeg har og bare fylle skapet med nettopp disse modellene. Tips til deg som er på jakt etter de perfekte skoene.

Ønsker deg en nydelig onsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *