Det går fint

Operasjonen er overstått og det gikk over all forventing. Hvert fall foreløpig. Jeg havnet i gode hender og følte meg tatt godt vare på, noe som gjorde hele opplevelsen mye lettere . Det å sjekke seg er som sagt så utrolig viktig. Det er ikke bare denne celleprøven alle snakker om som er viktig når du sjekker deg, det kan være cyster og andre ting som kan ligge der. Dette var mitt tilfelle, jeg hadde en cyste som skulle fjernes, men som av seg selv hadde sprukket før operasjonen. I stedet fant de endometriose, noe som er grunnen til at jeg har hatt så utrolig sterke smerter de siste to årene.

Jeg hadde aldri hørt om endometriose, men så har jeg funnet ut at dette er noe som er veldig normalt for kvinner å få. Det ble utført en kikkhullsoperasjon på meg, noe som vil si at de lager snitt i magen som de går gjennom for å fjerne eventuelle cyster, vev osv. Overraskende nok så var jeg i strålende form etter operasjonen, men dagen etter kjente jeg ordentlig til smertene. Ikke døds vondt, men ubehagelig. Skal sies at  jeg ble dårlig mest fordi jeg skulle skifte plaster selv og har et litt anstrengt forhold til navler. Spesielt når min var sydd igjen og full av blod, haha.

Jeg skal fortsette å ta det rolig og la sårene gro, men jeg er veldig glad for å ha dette overstått. Nå håper jeg bare prøveresultatene er fine og at det blir lenge til neste gang jeg må gjennom en slik prosess. Alt i alt er jeg bare så utrolig takknemlig for at det ikke er farlig og at dette var noe legene kunne hjelpe meg med.

Jeg har trengt noen dager helt «off» for å komme meg skikkelig, og jeg føler meg straks som meg selv igjen. Nå er det morsomme tider i vente og jeg er sååå klar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Malin Bjørnsen

    Du er tøff og flink du <3

    1. Pernille Juvodden

      Tusen takk, Malin! Håper alt er fint med deg<3