Sirkus i kroppen

De siste ukene har vært annerledes og vært fylt med mye ny informasjon på både godt og vondt. Store forandringer har skjedd i livet mitt, men jeg har begynt å venne meg til det. Det er deilig når du merker at ting normaliserer seg sakte men sikkert. Da roer sirkuset som herjer i kroppen seg litt og litt. Det er lenge siden jeg har vært så ute av meg selv, og det er lenge siden jeg har hatt nerver så i spenn slik som nå. Nå er det bare en ting igjen på listen før jeg kan ta høstferie.

#SjekkDeg- Kampanjen er noe de fleste har hørt om (håper jeg). Jeg sjekket meg nylig selv og fikk tilbake fine prøver. Dessverre fant legene en cyste på/ved min venstre eggstokk. Dette trenger på ingen måte å være farlig, men det er ekstremt smertefullt sånn generelt. Jeg skal derfor inn til operasjon denne uken og vil muligens bli litt fraværende i etterkant av operasjonen ettersom jeg ikke vet hvordan jeg kommer til å være helsemessig. Jeg har gjort klart innlegg til dere, men det er likevel deilig for meg at dere vet hvorfor jeg forsvinner om et eventuelt fravær skulle skje.

Det skal bli godt å få det overstått.
Og til deg som ikke har sjekket deg før eller du som ikke har sjekket deg på en stund, bestill time i dag og bare få det gjort. Det er så utrolig viktig og tar virkelig ikke lang tid!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Flotte Pernille <3 Bra oppfordring :*

  1. Pernille Juvodden

   Takk Nina <3

 2. Den utleveringen står det respekt av.
  Får håpe det er mange som lærer/lytter til det du skriver.
  Hilsen
  Stolt pappa😍👍

  1. Pernille Juvodden

   Tusen takk Pappa <3

 3. Masse lykke til skjønneste Pernille! Håper det blir en grei operasjon, selv om slike ting alltid førere med seg masse tanker!
  Så krysser jeg fingrene får at du får det bedre med mindre smerter etter operasjonen! Unner deg alt godt 🌸 Masse lykke til og plei kroppen din! Varm klem fra Heidi😘

  1. Pernille Juvodden

   Tusen takk, Heidi! Det ble en vellykket operasjon, så det er godt <3 Stor klem til deg og takk for hyggelig melding <3