Stjel kjærestens klær

Kjærestens klær er helt klart de beste. Han ler hver gang, jeg går nemlig nesten alltid kledd i hans klær.
» Stiiig? Har du en bukse jeg kan låne? (englefjes) » Nå har det blitt til at han automatisk spør meg om det er noe jeg trenger eller vil låne før jeg skal noe, snakk om drømmemann dere. Haha. Hadde bare alle skoene hans passet også så hadde jeg kanskje hatt Norges fineste klesskap. Han har så mye unikt og fint som jeg bare kan DRØMME om. Den mannen har mer enn noen jenter jeg kjenner.

Lånte tweed buksen hans fra Tiger of Sweden og en skjorte fra Samsøe Samsøe. Det er noe med passformen til disse mannfolka jeg liker veldig godt. Jeg trives faktisk best i herreklær, tomboy som jeg er 😉


Tweed er så utrolig sexy! Det er i mine øyne noe absolutt alle mennesker kler og ser super fine ut i. Hva er tankene dine om tweed? Det er jo skikkelig i vinden og er jo så deilig på høsten. I like it!

Ha en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *