Pysjamas Party

Pysjamas er noe du finner mange av i skapet mitt. Jeg er rett og slett pysj avhengig. Lite er bedre enn å kaste på seg en myk og ren pysjamas etter en varm dusj. Det er noe med det som gir meg jule følelse. Allerede nå er jeg klar for å sette opp juletreet, så det sier jo sitt, haha.

 Jeg fikk denne i gave nå nylig og den er så god. Den er fra Femilet for de som måtte lure på det. Legg merke til de fine detaljene i utringningen. Love it!


God søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Så fin blogg du har vakreste Pernille❤️ Det er en fryd å klikke seg
  inn på siden din❤️ Unner deg all lykke videre! Varme klemmer fra Heidi😘

  1. Pernille Juvodden

   Tusen takk, kjære Heidi! Utrolig hyggelig av deg <3 Stooor klem!

 2. Roy Ludvig juvodden

  👍😍😍 veldig flått stå detta blir greier

  1. Pernille Juvodden

   Tusen takk <3