Prosjekt Hår

Deler av behandlingen er sponset.

Som dere sikkert ser så har håret mitt endelig fått en fin farge. Er for så vidt en liten stund siden, men jeg må bare si tusen takk til min tålmodige frisør Miriam Andresen på @Amntstyling. Jeg er nemlig den kunden som alltid vil gjøre noe nytt, som blir rastløs, lei og tar saksen fatt om jeg ikke får gjort de tingene jeg vil i DET øyeblikket jeg kommer på det. Miriam må vel bli helt svett de gangen jeg får disse anfallene, haha.

Vet det satt dypt inne å i det hele tatt røre håret mitt ettersom det tok stor skade av mye bleking over lenger tid, men det er prisen å betale for hvitt hår. Hadde jeg visst at det var en så stor prosess å få det fra hvitt til naturlig vet jeg neimen ikke om jeg hadde gjort det, hehe. Hår er virkelig en fascinerende ting. Nå er hvert fall fargen på plass og jeg føler meg fin igjen!

Miriam er veldig flink på farge og har gjort utrolig mange kule looks som du kan se på Instagram @Amntstyling. Hun ligger sentralt til ved Bogstadveien og er en organisk salong for de som bryr seg om det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *