Sommerbarn

Jeg er uten tvil et sommerbarn, men jeg har fått mer sansen for høsten med årene. Skinnjakker, deilige tykke gensere og noen gode jeans er helt klart favorittplaggene og alltid en sikker vinner år etter år. Jeg har aldri hatt helt orden i garderoben og jeg var en verdensmester i å gjøre usmarte kjøp, men jeg har blitt bedre med årene og kjenner meg selv veldig godt om dagen. Derfor tok jeg en en skikkelig rens og fikk gitt bort masse før jeg flyttet til mitt nåværende bosted. Deilig, nødvendig og klar for en ny start!

IMG_7527IMG_7528 IMG_7529

Fant denne kjolen på en vintage butikk her i Oslo tidligere i sommer. Utrolig deilig utover en litt kjølig høst, spesielt ettersom jeg ikke er helt klar for å legge kjolene mine helt til side enda. Med en deilig turtleneck eller en bluse under og den kan brukes i en god stund til.

Me like! Og hvor fine er ikke disse skoene fra Jennie- Ellen?

Xx Pernille

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *